Lilletrollet og Frosken

 

Frakt & Levering

Varene sendes normalt innen 3 dager fra ordren/betaling er mottatt.

Vi sender alt med med Posten som A-Post, dersom ikke annet er avtalt.

Uavhentede pakker/brev

Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Dersom pakken ikke er hentet innen 7 dager, vil du få en påminnelse. Går det 14 dager fra pakken ankommer ditt postkontor, og den fortsatt ikke er hentet, vil den bli sendt i retur til oss. Svevelykt.no forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes, når angreretten ikke benyttes. Dette gebyret dekker våre kostnader ved behandling av returen til porto tur/retur, samt kostnader ved lagerbehandling.

Uavhentede pakker faktureres på denne måten; kr 100,- eks. mva for ordrebehandling, i tillegg til de faktiske porto / fraktkostnader tur/retur.

Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten! Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, og kontakte oss for å få returinformasjon. Benytter du deg av denne retten, vil du kun måtte dekke returfrakt kostnader for pakken selv.

Betaling

Vi benytter oss av PayPal.com som betalings løsning. PayPal er sikrere, enklere måte å betale og få betalt online. Tjenesten gjør det mulig for alle å betale på den måten de foretrekker, blant annet via kredittkort, bankkontoer, PayPal Smart Connect eller kontosaldoer, uten å dele økonomisk informasjon.

PayPal har raskt blitt en global leder innen online betalingsløsninger med mer enn 153 millioner kontoer over hele verden. Tilgjengelig i 190 markeder og 24 valutaer over hele verden, gir PayPal global e-handel ved å foreta innbetalinger mulig på ulike steder, valutaer og språk.

PayPal har mottatt mer enn 20 priser for excellence fra internett industrien og næringslivet, senest i 2006 Webby Award for Best Financial Services-området og i 2006 Webby People's Voice Award for Best Financial Services Site.
 

Angrerett, support & retur


Angreretten gjelder ikke hvis varen ikke kan returneres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e) Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a) Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Så sant innpakningen ikke tar skade eller blir forringet på noen måte (fremstår som ny), vil ikke åpning innebære avskåring i angreretten. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut angrerettskjema og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Vi betaler da tilbake til din PayPal konto eller oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.

Support & retur

Benytt "Kontakt skjemaet"  Retur av varer pga feil eller mangler må alltid avtales med oss på forhånd.

Sikkerhet & personvern

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern.


Personlige opplysninger

Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside..


Force Majeure


Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

 

Om Lilletrollet

Eventyrene om Lilletrollet er basert på eventyr som opp gjennom årene har blitt fortalt til en liten gutt som heter Oscar. Etter hvert begynte de voksne å samle seg, sammen med barna, for å høre litt, de også.

Slik har Lilletrollet blitt til eventyr, med innhold velegnet for hele familien. Historier som kan samle gammel som ung til en god gammeldags kosestund.

I disse første eventyrene

følger vi Lilletrollet som forlater den skjulte dalen i Jotunheimen hvor de andre trollene holder til, for å se seg om i Valdres. På veien møter han en på alle måter kvikk frosk. De blir fort bestevenner. Lilletrollet havner dermed sammen med vennegjengen, bestående av Ørn, Ulv, Bamsefar og etter hvert en meget spesiell Bestefar Frosk.

Sammen har de mye morsomt, men de må også ta opp kampen mot utspekulerte, ondskapsfulle huldrer, som gjerne vil koke og ete dem.

Lest av forfatteren Trond Auke.

 

Følg oss på Facebook for nytt om Lilletrollet